Renovation and extension to Hexgreave Hall

Renovation and extension to Hexgreave HallRenovation and extension to Hexgreave Hall

Award winning renovation and extension of existing barn and new build to form new offices.


Key Features of the Project

  • Winner of Master Builder of the Year Award 2006
  • Newbuild designed and built to match with existing
  • Curved wall
  • Feature Oak lintels

 

Client Comments:

“Woodhead’s team proved to be resourceful and flexible adapting to the challenges of integrating an old building into new build. The project ran well and every effort was made to improve decisions throughout the entirety of the work. The result: prestigious offices that retain special features of the original building, curved walls and oak beams with the new build offering unique open plan, light and flexible office space.”

Helen Bates, Business Manager, Hexgreave Hall Estates

Sherwood Forest Visitor Centre

Abbey Grove Extra Care Facility