Pool Enclosure

An extension a country cottage to enclose an existing pool including a plant room, shower room and sauna.

The work incorporated the re-alignment of the existing pool and French and English Oak, Welsh slate and 300 year old reclaimed facing bricks.

What Judges Said:

“Customer care and consideration was very evident on this job. Despite the customer changing his mind on several aspects of the design during construction, the required changes were acted on and implemented without fuss and at no extra cost. An exemplary case of what can be achieved by bringing traditional building skills and craftsmanship to bear on high quality materials. A superb example of traditional skills at their best.”

 

Key Features of the Project

  • Winner of the Master Builder of the Year Award 1999. This national award was given for the exceptional levels of workmanship and customer service achieved on the project as well as value for money, working to schedule and the good overall attitude of our
  • Winner of a Certificate of Craftsmanship 1999
  • Use of adzing technique to create an aged effect on the oak beams

 

Client Comments:

“The culture and ethos that permeates throughout the entire structure of Woodheads promotes a happy workplace where each man is valued and appreciated. The quality of craftsmanship is excellent and the support given by each colleague to his workmate is evident at every level from boss to brickie”s labourer. A builder to recommend to your best friend! “

 

Sherwood Forest Visitor Centre

Abbey Grove Extra Care Facility