New Restaurant

New Restaurant

Complete dismantling of the existing Pancake House restaurant with the exception the central canopy. Re-construction to increase the size of the restaurant by 30%.

 

Key Features of the Project

  • A fast track programme of just 8 weeks
  • Timber frame
  • Structural engineering to enable a central column to be removed to create more seating space

 

Client Comments:

A very big thank you for your involvement in delivering what can only be termed as an outstanding product in our newly refurbished Pancake House. As ever along the way pressure was mounting due to timescales. However, I am pleased that issues can be easily resolved when we are working with contractors such as yourself who understand and are also passionate about the way Center Parcs do things.

Paul Kent, General Manager Center Parcs Limited

BREEAM Business Enterprise Centre

Marble Hall – conserving Derby’s industrial past